HP spausdintuvo kasetės veikimo principai

Nei vienas spausdintuvas negali veikti neturėdamas viduje kasetės. Ir nesvarbu, ar tai bus lazerinis spausdinimo aparatas, ar rašalinis. Tiek vienam HP modeliui, tiek ir kitam reikalingos HP spausdintuvo kasetės.

Apskritai HP kompanijos sukurti gaminiai nuo senų laikų pasižymėjo kokybe bei veikimo ilgaamžiškumu. Tad ši kompanija sukūrė ne tik nuostabiuosius kompiuterius, prie jų galimus pajungti spausdintuvus, bet ir, žinoma, pastariesiems reikalingas kasetes. Jos yra neatsiejama spausdinimo proceso dalis.

Kiekvienas mūsų, spausdindamas net ir menkiausią dokumentą ar kitą reikalingą popieriaus lapą, norime kuo aukštesnės kokybės bei profesionaliai atrodančio galutinio varianto. Tai visuomet garantuoja HP spausdintuvo kasetės. Be abejo, pirkite tik originalius gaminius ir iš patikimo tiekėjo, nes tik tokiu atveju žinosite, kad gaminys yra patentuotas ir nenusivilsite spausdinimo kokybe.

Kartais tikrai protu sunku suvokti, kaip gi matant dokumentą kompiuterio ekrane po kelių akimirkų galime turėti tokį pat popierinį jau atspausdintą dokumentą.

  • Ar žinojote, kad terminio perkėlimo kasetės sudėtyje yra vaško pagrindu pagamintos dervos? Kai ji liečiasi su šiluma – išsilydo, dėl to ir gaunami ryškūs bei detalūs vaizdai, kurie laikui bėgant, deja, bet gali išblukti.
  • Tuo tarpu sausa litografinė spausdintuvo kasetė naudoja miltelių pagrindo medžiagą. Šiam procesui jau nebėra reikalinga nei šiluma, nei skystis, tam, kad vaizdas būtų perkeltas į puslapį. Todėl litografinės spausdintuvo kasetės idealiai tinka didelės apimties spausdinimui bei ilgalaikiams projektams, kadangi išgaunamas ryškus tekstas ir įspūdingo ryškumo spalvos.
  • Dar rinkoje yra sutinkamos ir šiluminės spausdintuvo kasetės. Jos naudoja polimerinę dervą. Ji turi būti kaitinama tam, kad priliptų prie popieriaus. Tai nėra dažnai rinkoje sutinkami gaminiai, nes tokios kasetės dažniausiai naudojamos laikraščių spaudai.
  • Daugeliui pažįstamos lazerinio HP spausdintuvo kasetės naudoja smulkiai sumaltą medžiagą, kuri yra karščiu ir slėgiu sulydoma su popieriumi. Naudojant šiuos gaminius galima išgauti ryškius bei aiškius vaizdus, kurie pasižymi įspūdingomis spalvomis. Jos nei neišsitrina, nei neišblunka laikui bėgant.
  • Dar kai kada galite sutikti ir LED kasetes, kurios yra gaminamos iš mažyčių šviesos diodų. Jie sukuria vaizdą kaitindami specialius miltelius. Šio tipo kasečių prireikia dažnai naudojant didelės raiškos vaizdus.

Ar jau žinote, kokias spausdintuvo kasetes pirksite sekantį kartą?

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *